maanantai 1. kesäkuuta 2015

Kotidoppler

Hankin kotidopplerin jo aikoja sitten, joskus pääsiäisen tienoilla kun viikkoja oli joku 8-9. Moni varmaan ajattelee, että taas yksi hysteerinen akka pistää rahojaan moiseen turhakkeeseen. Silloin vaan jännitti ja mietitytti niin paljon, että onko siellä masussa ketään.
Innoissani olin youtubesta katsonut videoita, missä naiset löysi kotidopplerilla sykkeen, vaikka viikoja olikin alle 10.


Ostin dopplerin torista käytettynä erittäin edulliseen hintaan. Dopplerissa on sisäänrakennettu kaiutin, joten ääniä voi kuunnella yhdessä, eikä erillisiä kuulokkeita tarvita. Näyttöön ilmestyy myös reaaliaikaisesti sikiön syke lukuina. Mitään ultraäänigeeliä en hankkinut, ulkomailta ostettu aloevera geeli hoitaa saman asian.

Innoissani hain paketin postista ja samantien geeliä massuun ja sykkeitä bongaamaan. No, eihän sieltä mitään löytynyt. Monta kertaa etsin ja katsoin videoita ja etsin lisää, mutta mun masusta ei vaan kuulunu mitään. Aloin vihaamaan koko vehjettä, enkä siksi ole siitä mitään tänne kirjoittanutkaan.

Nyt olen löytänyt dopplerin uudelleen :) Oikeastaan ensimmäisen ultran jälkeen on tullut kuunneltua muutamia kertoja. En kovin usein viitsi kuunnella, kun ei kuitenkaan tiedetä miten turvallista se loppupeleissä on. Mutta kyllä se mieltä vaan rauhoittaa kun tietää että jonkun pienen sydän lyö tuolla minun massun uumenissa. Etenkin nyt, kun liikkeitä ei vielä tunnu, eikä raskaus muutenkaan juurikaan enää "oireile". Ne kohdun kasvukivut (nippailut ja repäisykivut) on hävinneet lähes täysin. Enää tuntuu vatsan seudulla sellaista pinkeyttä ja turvotus-oloa. Itse huomaan masun jo kasvaneen, kun mikään ei tunnu mahtuvan enää päälle :/ Kohdun voi tuntea vatsanpäältä jo sellaisena kovana möykkynä, jonka sisällä on pieni aarre<3

Luulen, että doppleri jää aika vähälle käytölle sitten kun liikkeitä alkaa tuntumaan. Laitan sen silloin myyntiin jotain toista hermoraunio-odottajaa varten :)

Onko muilla kokemuksia kotidopplereista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti