perjantai 26. kesäkuuta 2015

Tyttö vai poika?

Tämähän se aina mietityttää, että kumpi tuolla masussa asustaa :) Sukupuolellahan ei ole oikeasti väliä, kunhan syntyisi terve vauva suhteellisen oikeaan aikaan. Ajattelen itse, että on helpompi luoda mielikuvia tulevasta vauvasta ja arjesta, jos tietää kumpi sieltä on tulossa. Haluamme siis ehdottomasti tietää sukupuolen ultrassa, mikäli tyyppi nyt on yhteistyöhaluinen :) Rakenneultra meillä on ensi maanantaina eli 29.6.
Itselläni on alusta asti ollut poika-olo. Olen aina ajatellutkin, että minun esikoiseni tulee olemaan poika. Miehen mielestä masuasukki on tyttö :) Saa nähdä, kumpi on oikeassa!

Tässä siis muutamia testejä, joita netin uumenista bongasin, ja pakkohan näitä oli testata!


Kiinalainen syntymäkalenteri: 
Tuloksena: poika

Vau.fi:n testi
tuloksena: poika

Parillinen vai pariton
Legendan mukaan maya-intiaanit määrittelivät vauvan sukupuolen äidin iästä synnytyshetkellä ja synnytysvuodesta. Jos molemmat luvut ovat joko parittomia tai parillisia, tulossa on tyttö. Jos toinen luvuista on parillinen ja toinen pariton, on luvassa poika.
tuloksena: poika

Tyttö/poika

Pahoinvointia ja oksentelua / Suhteellisen hyvä olo
Iho huonossa kunnossa / Iho hyvässä kunnossa
Ei linea negraa tai linea negra loppuu napaan / Koko mahan linea negra
Korkeat sykkeet / Matalat sykkeet
Perse (lantio) leviää / Lantio pysyy samanlaisena
Migreeni / Ei migreeniä
Säärikarvojen kasvu hidastunut / Säärikarvojen kasvu nopeutunut
Raskaus näkyy takaapäin / Raskaus ei näy takaapäin
Makean himo / Happamat ja suolaiset
Rinnoissa ei juuri muutosta / Rinnoissa suuri muutos
Närästää / Ei närästystä
Tyttöolo / Poikaolo
Yhdyntä muutamaa päivää ennen ovulaatiota / Yhdyntä ovulaation aikaan
Tyttö: 6
Poika: 6


Se on tyttö, jos... 

...sänky on hedelmöityshetkellä ollut poikittain lattialautoihin nähden. 
...odottavan äidin katse on lempeä. 
...äidin vatsa leviää sivusuuntaisesti. 
...äiti kärsii närästyksestä. 
...äiti kärsii voimakkaasta pahoinvoinnista
...yhdynnässä on oltu pari päivää ennen ovulaatiota (tyttösiittiöt ovat pitkäikäisempiä). 
...vauvan syke on nopea. 
...aiemmin syntynyt sisarus on syntyessään huutanut äitiä.
...isä on saunonut ahkerasti (tyttösiittiöt kestävät lämpöä paremmin). 
...isä on vanhempi. 
...lapsi on siitetty alakuun aikaan. 
...lapsi on siitetty etelätuulen aikaan. 
...vatsa on enemmän vasemmalla. 
...äiti on nauttinut paljon maitotuotteita. 
...äiti rumenee raskauden aikana (tyttö vie äitinsä kauneuden). 

Se on poika, jos...

...tuore aviopari on valvonut koko hääyön. 
...sänky on hedelmöityshetkellä ollut lattialautojen suuntaisesti. 
...äidin kasvoissa on paljon maksaläiskiä. 
...äidin vatsaan muodostuu ns. linea negra, pystysuuntainen tumma viiva; poika on varma etenkin, jos viiva ylittää navan ja siihen muodostuu mutka. 
...jos odottavan äidin katse on terävä. 
...jos äidin maha on eteenpäin työntyvä. 
...yhdynnässä on oltu täsmälleen ovulaatiopäivänä tai pian sen jälkeen. 
...vauvan syke on rauhallinen. 
...jos aiemmin syntynyt sisarus on huutanut syntyessään huutanut isää. 
...isä on nuori. 
...lapsi on siitetty yläkuun aikaan. 
...lapsi on siitetty pohjoistuulella. 
...jos mies on hedelmöitysyönä kietonut oikean kiveksensä ympärille sinisen nauhan ja noussut naisen päälle oikealta puolelta sänkyä (tytön kanssa päinvastoin). 
...sängyn alla on hedelmöityshetkellä ollut miehisiä työkaluja, kuten vasara. 
...lasta tehdessä miehellä on ollut karvalakki päässä ja kintaat kädessä. 
...jos vatsa on enemmän oikealla. 
...jos raskausaikana löylyä heitettäessä kiuas paukahtaa. 
...isä on juonut runsaasti kahvia. 

tyttö: 5
poika: 1


Eli ota tästä nyt selvää :D Kai noita poika-vastauksia oli hitusen enemmän. Ja kohtahan me toivottavasti saadaan asiaan varmuus. Unessa olen nähnyt sekä tyttö- että poikavauvan. Tosin edellinen uni oli niiin todentuntuinen, ja silloin masussa asusti poika. Haettiin eilen baby box, ja kas kummaa, sekin oli pojan väreissä. Jännäks menee :)

6 kommenttia:

  1. Hauskoja testejä. Itselläni ei ole ollut mitään tyttö tai poikaoloja, mies veikkaa poikaa. Toki se on ihan sama kumpi sieltä tulee, mutta toiveissa kovasti on tyttö, molemmilla. Uä:ssä vähän varkain pari viikkoa sitten työkaverin kanssa vakoiltiin tyyppiä, tytöltä vaikuttti...mutta meidän uä on surkea, joten varsinainen rakenne uä muutaman viikon päästä paljastanee osasiko harjoittamaton silmä tulkita oikein :)
    B

    VastaaPoista
  2. Niin, samahan se kumpi sieltä tulee. Pääasia että tulee, ja mielellään terveenä :) osaatko masun muodosta veikkailla? Kaikki on sanonu että mulla on ihan tyttömasu, mutta voihan se vaavi köllötellä siellä vähän vinossa vielä :) hei mahtava työsuhde-etu sulla! :D pidetään peukkuja että ultrassa ei paljastu ylimääräisiä ulokkeita ;)

    VastaaPoista
  3. :) maha on nyt jo valtava, ei uskoisi että vasta puoliväliä mennään. Muodosta en osaa oikein sanoa, ainiin ja mahaviivastakin voisi kai jotakin päätellä... Tänään kävin jo vaunukauppoja kiertemässä...iski kuitenkin pieni varovaisuus, ahdistus..että mitä jos jotain ikävää tuleekin vastqan, enkä vauvaa syliin saa. Kai se on tätä, että kun alku on ollut hankala, eikö raskaus mikään itsestään selvyys(2.ifv:n toinen alkion siirto) niin sitä sitten pelkää enemmän...Onhan niitäkin, jostak tekevät hankintoja heti plussatestin jälkeen, mutta itselleni ensimmäisen vauvan vaatteen osto oli rohkea hyppy eikä siitäkään pitkä aika ole... On tämä kuitenkin vaan niiiiiiiin ihanaa!!

    b

    VastaaPoista
  4. Sama juttu, maha on jo kunnon pallo! :) Me käytiin eilen kans vaunukaupoilla, ja samanlainen ahdistus iski, vaikka tämä vauva saikin alkunsa melko helposti. Uskon kyllä, että monen pettymyksen jälkeen on vaikeampi uskoa kaiken onnistuvan. On vaan niin vaikea luottaa, että kaikki menisi hyvin. En tajua ihmisiä, jotka just heti plussan jälkeen aloittaa hehkutuksen! Vaunukaupoille palataan siis vasta ultran jälkeen, jos kaikki on hyvin. Sitten ehkä voi olla hitusen luottavaisempi ja pakko kai alkaa valmistautua kunnolla vauvan tuloon :) millois sulla olikaan se rakenneultra? Odottaminen on niin piinaavaa...

    VastaaPoista
  5. Ei vitsi, vähänkö hauskoja noi :D Mulle on jotenki itelleni pinttynyt semmonen ajatuskuva, et mitä sisaruksia vanhemmilla on. Esim. mulla on isoveli ja mun mies on itse esikoinen, niin meillekkin tulee(jos tulee) varmasti joskus esikoisena poika. Kaikki kaverit jotka on saanut tyttölapsia, niin niillä on ollut pelkästään siskoja :D No okei, ei nyt ehkä aina pidä paikkansa, mut mulle on jäänyt vaan tollanen ajatustapa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, joo noita oli aika hauska tehdä :) Ton sun teorian mukaan meille tulis sitten tyttö, koska mulla on yksi sisko, ja lähes kaikki serkutkin on tyttöjä. Miehellä on kaksi velipuolta, mut ei kai niitä lasketa :D Meille jäi sukupuoli mysteeriksi, eli nyt vaan jännitetään loppuun saakka<3

      Poista