keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Kikka kolmonen: Greippimehu

Näin vauvakuumeisena sitä hurahtaa yhteen jos toiseenkin juttuun. No, minä olen tietenkin löytänyt tieni netin ihanille keskustelupalstoille, jossa hehkutetaan greippimehua.

Ideana on siis juoda greippimehua (tai syödä greippiä) ensimmäisesti kiertopäivästä ovulaatioon asti, jotta ovislimat vahhvistuisi ja siittiöit löytäisivät helpommin tiensä perille :D

Itse olen juonut yhden lasillisen päivässä Valion verigreippi-greippi täysmehua. Aloitin mehun lipityksen kp3, vaikka kurkku huusi kyllä hoosiannaa :D Mutta mitä sitä ei raskautumisen eteen tekisi...


Vauvanteko-mehu

Täytyy sanoa, että maku on todella miellyttävä. Alkuun hieman jännitin (olen siis ruokarajoitteinen), että saako mehua alas ollenkaan, mutta yllätyin positiivisesti. Mehussa maistuu pääosin verigreippi, ja hyvä niin, sillä tavallinen greipin maku saa karvatkin pystyyn. Teinivuosina taidettu juoda liikaa lonkeroa, josta jäänyt kirjaimellisesti paha maku suuhun.
Mehulla alkaa päivä kivasti, siitä on tullut jo pienoinen tapa. Täytyy vain aina muistaa ottaa purkkaa suuhun ja välttää hampaidenpesu heti juonnin jälkeen, etteivät hammaskiilteet vaurioituisi.

Tänään menossa kp8, eikä kyllä vielä näy viitteitäkään ovislimoista. Seuraillaan nyt sitten, ilmestyykö niitä maagisia limoja mehun avustuksella. Ajattelin aloittaa oviksen tikuttelun tässä kierrossa kp10 paikkeilla.

Nyt vielä hetkeksi takaisin työntouhuun, sitten nauttimaan auringonpaisteesta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti