tiistai 24. helmikuuta 2015

Ovis!

Oi että hyppelehdin riemusta tänään, kun töiden jälkeen väsyneenä ja nälkäisenä suuntasin vessaan tekemään päivittäistä ovistestiä, ja siihen ilmeistyikin kaksi lähes saman näköistä viivaa!!


Kp 14 / dpo -1
Olen siis maailman huonoin tulkitsemaan noita viivoja, joten olin varautunut myös digitaalisilla testeillä. Ilokseni testi hymyili minulle elämäni ensimmäisen kerran! Näin pienistä sitä vauvakuumehörhöilijä iloitsee :)

Greippimehun lipittäminen siis loppuu kaiketi huomenna. Vaikkei siitä kai haittaa olisi juoda sitä läpi koko kierron. Parina viime päivänä on alavatsalla vasemmalla puolella tuntunut selkeää juilintaa ja jomotusta. Ja nämä ovislimat! Tälläisiä en ole kyllä ennen huomannut, voin kertoa :D Anteeksi vaan jos jotakuta ällöttää.. En tiedä onko nämä selvät ovis-oireet mehun ansiota vai tarkkailenko itseäni vaan tiiviimmin, mutta pääasia että tiedän kehossa tapahtuvan edes jostain. Eihän lh-huippu vielä lupaa ovista, mutta ainakin jotain sinnepäin.

Nyt pitäisi äkkiä päästä heiluttelemaan peittoja! Harmi vaan, kun tuo mies on iltavuorossa. Aionkin raahata miehen heti ovelta sänkyyn sen suurempia kyselemättä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti