maanantai 9. helmikuuta 2015

Ohi on!

Nimittäin muutto ja ovis..

Muuttomies saapui paikalle, Jes!
Paljon meillä oli kamaa, mutta kiitos ihanien ystävien, saatiin muutto hoidettua suunnitellussa ajassa. Mitään ei myöskään särkynyt, ja uudet huonekalut ja kodinkoneet saapuivat sovitusti paikalle.

Entisen asunnon luovutus olikin sitten oma lukunsa.
Emme ole aiemmin asuneet yksityisen ihmisen vuokraamassa asunnossa, emmekä enää tätä virhettä tee! Vuokraisäntä nimittäin saapui uusien asukkaiden kanssa lauantaina (etuajassa) tekemään kuntotarkastusta. Meillä oli siis vielä siivous kesken ja lamppuja katossa. Meidän muuttaessa asuntoon, oli se jo valmiiksi melko huonossa kunnossa, kuten jääkaapin kahvassa halkeama, uuninluukku hieman roikkui, seinissä reikiä yms. Nyt vuokraisäntä kuvittelee meidän tehneen mm. yllämainitsemani asiat ja vaatii meiltä korvauksia. Kuvittelimme, että samanlainen tarkistuskierros tehtiin meitä edeltävien asukkaiden kanssa ja että vuokranantaja olisi ollut tietoinen näistä puutteista. Emme halunneet "pienistä" valittaa, joten asuimme näiden pienten vikojen kanssa. Olisi kuitenkin pitänyt kuvata kaikki nämä puutteet, jotta nyt voisimme todistaa, että ME olemme asuneet siististi! Kyllä harmittaa! Edellinen viikko menikin sitten entisen vuokranantajan kanssa taistellessa :(

Uusi koti on kuitenkin aivan ihana!



Lenkkipolku

Olimme mieheni kanssa kyllä hyvin uupuneita muutosta, joten pupuilu ei ollut kummallakaan ensimmäisenä mielessä. Oviksen tikuttelu unohtui muuton tiimellyksessä. Viimeisin tikutus tapahtui kp15, jolloin tikkuun kyllä piirtyi kaksi viivaa, mutta se toinen viiva oli kyllä vielä toista haaleampi. Tämän kuukauden yritys jäi siis melko vähäiseksi, harmittaa ihan hulluna!
Ehkä parempi onni ensi kuussa..

Nyt jatkan taas muuttolaatikoiden purkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti