torstai 12. helmikuuta 2015

YK2

Eilen, ilman ennakkoaavistuksia, täti tuli kylään.
Odotin menkkojen alkavan la-su, minkäänlaista esijomotustakaan en ollut havainnut. Ei rintojen arkuutta, ei mielitekoja, ei turvotusta, ei kerrassaan mitään. Olin hieman ällistynyt.

No, nyt sitten pyörähti käyntiin yk2. Olin ajatellut varautua seuraavaan kiertoon greippimehulla, mutta nyt taisin hieman myöhästyä. Poden kammottavaa flunssaa, joten kipeään kurkkuun ei tulisi mieleenkään juoda kirpeää greippimehua. Jos olo tästä kohenisi ja pääsisin isompaan kauppaan mehuostoksille, voisin aloittaa mehun lipittämisen. Toivottavasti mahdollisimman pian!

Uutta miettimisen aihetta minulle tuottaa kuukautisvuodot. Lopetin siis pillerit noin vuosi sitten. Pillereiden aikaan minulla ei ollut lainkaan kuukautisia, ja pillereitä söin monen monituista vuotta. Ensimmäiset menkat tulivatkin sitten maaliskuussa 2014, ja olivat TODELLA runsaat. Tämän jälkeen vuodot olivat normaaleja, kuten silloin nuorempanakin. Kestivät n. 5päivää, ensimmäiset päivät melko runsaita, sitten loput päivät niukempaa vuotoa.
Nyt jotain on tapahtunut, sillä vuodot ovat niukentuneet huimasti! Kaksi ensimmäistä päivää vuoto on niukkaa, sitten ehkä vielä yhden päivän tuhruttaa.

Nyt siis mietityttää onko limakalvon paksuudessa jotain ongelmaa. Tässä saikulla ollessa, olen jo  tietysti kerennyt googlaamaan aihetta. Toisaalla sanotaan, ettei limakalvon paksuus ole tekemisissä vuodon määrän kanssa, ja toisaalla lukee miten ohut limakalvo aiheuttaa lapsettomuutta. Pääni on jo ennestään kipeä ja nyt vielä sekaisin!
Tiedän, asia selviäisi ultralla. Aion kuitenkin vielä koittaa tikuttaa ovista, ja jos en sellaista parissa seuraavassa kierrossa bongaa, jouksen samantien tutulle gynelle.

Saikulla
 Nyt en vaivaa päätäni tämän enempää, vaan siirryn viltin alle, otan koiran kainaloon ja jatkan telkkarin töllötystä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti