keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Shoppailua

No niin, nyt olen sitten aloittanut valmistautumisen tulevaa vauvaa varten. Hui, uskaltaakohan näin edes sanoa!
No, jokatapauksessa olen täysin hurahtanut :) Voisin istua netissä kaiket päivät ja illat etsimässä ihania vauva juttuja<3

Viime lauantaina suunnattiin miehen kanssa erääseen lastenvaate kirppikseen. Olen aina ollut vähän skeptinen kirppistelijä, mutta tämä oli kyllä loistava kokemus! Ei tätä turhaan suositeltu.. Tehtiin sieltä loistolöytöjä tosi edulliseen hintaan. Musta on turhaa ostaa vauvalle kaikkia vaatteita upouusina, sillä ne käyvät niin nopeasti pieneksi. Tuolla kirppiksellä vaatteet oli pääosin kaikki hyvälaatuisia. Tarkasti kyllä valittiin parhaat päältä :)

Samaisena päivänä sattui olemaan se joku "siivouspäivä" ja ihmisiä olikin älyttömästi ulkona myymässä tavaroita. Aikamme sielläkin kierrettiin ja mukaan lähti kassillinen vauvan vaatteita. Taisin tosiaan hieman hullaantua :)

Sunnuntai-iltana tein myös loistavan löydän torista. Olen aina haaveillut Stokken sängyistä, ja tänään käydäänkin noutamassa sellainen kotiin. En missään nimessä ostaisi kyseistä sänkyä uutena, on ne sen verran kalliita. Ideahan niissä on aika kiva, että sänky kasvaa lapsen myötä. Me ei tosin tiedetä, halutaanko meidän lapsen nukkuvan vielä 7-vuotiaana samanlaisessa sängyssä. No mutta, tämä oli niin edullinen, ettei haittaa vaikka se kävisikin jo muutaman vuoden päästä pieneksi.


Stokke sleepi

Olisin halunnut tästä sängystä myös sen mini-version, joka olisi ollut vastasyntyneelle aika ihanteellinen pesämäisen muotonsa vuoksi, mutta tästä olen nyt luopunut. Tuosta isommasta versiosta kun ei vissiin saa tehtyä pienempää. Tällä siis mennään :)

Ajattelin muutenkin pikkuhiljaa tehdä listaa, mitä kaikkia hankintoja tulisi tehdä. Joku päivä teen hankinta-listalle oman sivun, jotta pysyn kärryillä. Hankintoja tehdään kuitenkin pikkuhiljaa, sillä meilläkään ei raha kasva puussa. Olen todennut kaiken ihanan vauvakrääsän olevan yllättävän kallista! Miten joku pinniksen reunapehmuste voi maksaa yli 50€? Ei tämä ensimmäisen lapsen hankkiminen ainakaan mitenkään edullista ole. Etenkään kun en tiedä onko kaikki jutut ihan tarpeellisia, kuten esim hoitopöytä tai kantoliina?!

Onneksi tässä on vielä aikaa selvittää näitä juttuja. Sain rakenneultraakin hieman aikaistettua, iiihh, jännää :)

Terkuin, Lilli ja salamatkustaja rv 15+0

4 kommenttia:

  1. Olitpa rohkea, ihanaa! Minä uskaltauduin tänään ostamaan vauvalle 3 bodya ja potkarit. Kokoa 50cm..tajusin vasta myöhemmin, että jos vauva onkin tosi iso niin tuon kokoiset vaattet voivat olla jo valmiiski liian pienet... :)

    b 16+0

    VastaaPoista
  2. Joo, yllätyin itsekkin :) päätin lopettaa pelkäämisen, toivottavasti kaikki menis hyvin loppuun asti! Ihanaa, että säkin oot päässy shoppailun makuun, siitä se alkaa :) mä oon kans miettinyt noita koko juttuja, mitäs jos se vauva onkin pieni, eikä sit oo mitään sopivaa vaatetta.. kai noita pieniäkin kannattaa olla muutamia, voihan ne sit myydä kun jää tarpeettomaksi..

    VastaaPoista
  3. Ihanaa! Saa sitä ensimmäisen kanssa vähän höpsähtääkin! :)

    VastaaPoista
  4. No niin munkin mielestä :) tästä on haaveiltu jo niin pitkään, että nyt aion nauttia tästä täysillä! Pitääpäs käydä kurkkimassa sunkin blogia :)

    VastaaPoista