keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Helpotus

Eilen käytiin esimmäisessä ultrassa. Jännitin ja pelkäsin koko edellis illan, painajaisiakin näin asiasta. Pitipä pari kyyneltäkin tirauttaa, kun pelotti niiiin paljon. Onneks miestäkin jännitti, vaikka hyvin onnistui jännityksensä peittämään. Ja hyvä niin, muutoin olisin ollut hermoraunio!

Ultrassa näkyi vilkkaasti liikkuva, viikkoja vastaava sikiö<3 Pää-perä mitta oli 66mm ja niskatruvotusta 1,1mm, joka käsittääkseni on hyvä/normaali tulos.

Rv 12+6, LA 18.11

Olin enemmän kuin onnellinen ja huojentunut! Oikeasti kivi tipahti sydämeltä ja nyt on helpompi hengittää :) Olen valtavan onnellinen! Ei tämä raskaus vieläkään tunnu todelta, vaikka sen liikkuvan tulitikkurasian kokoisen tyypin näkikin heiluvan siellä ruudulla :) Nyt relaan, ja nautin tästä raskaudesta. Olo on muutenkin kohentunut; tänään on kolmas päivä ilman oksennusta, JEEE! :)
Muutenkin tuntuu ehkä hitusen energisemmältä. Nyt uskallan alkaa odottamaan vauvaa<3

Tänään oli kyllä kanssa jännityksen paikka, nimittäin hammaslääkäri. Kammoan hammaslääkäriä aivan valtavasti, mutta eilisen tunnelauatuksen myötä unohdin suurimman jännityksen :) Kaikki meni hyvin ja hampaatkin oli kunnossa.

Ensi viikolla sitten neuvolaan. Kuunnellaankohan siellä jo sydänääniä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti