maanantai 2. marraskuuta 2015

Turha toivoa kotiutumista

Eli siis yhä täällä :/

Olin jotenkin aamulla älyttömän toiveikas, että kyllä kaikki menee kerrankin hyvin ja päästäis kotiin. Mutta aamun verenpaineet oli taas noususuuntaiset. Aikalailla heti aamun aikana kävi selväksi, että ei täältä olla lähdössä minnekkään.

Nyt katsotaan vielä tää päivä tällä lääkityksellä, jos paineet nousee niin taas tehdään lääkemuutoksia. Ihmettelin, että miksei annosta voida samantien muuttaa, mutta kätilö kertoi verenpaineiden heittelyn haittaavan istukan toimintaa, jonka seurauksena vauva voi huonosti. Aamun käyrä oli taas aika monotonisen näköistä, vaikka tyyppi heiluikin mahassa.

Eli ollaan aikalailla lähtöpisteessä. Jos paineita ei saada kuriin, mietitään jälleen kerran sitä käynnistystä, mutta milloinhan sekin sitten oikein on?!?!?! Tää tämmönen epätietoisuus on täällä ihan mahdottoman raastavaa :( Täällä mennään täysin hetki kerrallaan, eikä mitään voi suunnitella. Se on mulle tosi hankalaa.. vaikka siis ehdottomasti mä oon mieluummin täällä ja tiedän ettei meidän oo turvallista olla kotona, mutta silti... Tänään oon taas aika monet itkut itkenyt.

Nyt vain odotan, että vierailuaika alkaa ja saan tänne läheisiä seurakseni. Mies on tänään koko päivän niin kiinni, että ei pääse mua tänne halimaan. Kyllä täällä oppii arvostamaan miestä ja omaa kotia ihan uudella tavalla.

Nyt kaikki peukut ja varpaat pystyyn, että kohta mitattavat paineet olis jotenkin mystisen hyvät :)

Terkuin laitostunut Lilli ja päättäväinen mahanasukki rv 37+5

5 kommenttia:

  1. Kurja kuulla, että paineet edelleen on korkealla ja sieltä tulee huolta :( Onneksi kuitenkin viikot on jo todella hyvät, joten siinä mielessä vauvanen voi tulla maailmaan milloin vaan :)
    Sairaalassa oleminen ei varmasti ole mukavaa ja etenkin, jos siellä joutuu olemaan paljon yksin. Omalla kohdallani yöt kipeänä sairaalassa yksin oli kamalinta.
    Tsemppiä sinne vielä viimemetreille. Jospa vielä tällä viikolla käynnistävät, kun kuitenkin 38+ on jo niin lähellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempistä! Yksinäiset hetket on todellakin kamalia, etenkin yöt. Nyt vointi on kyllä ollut niin huono, etten vieraita olisi kaivannutkaan. Edes puhelimessa ei ole jaksanut puhua. Mieskin on päivät töissä, joten tulee vasta iltaisin mun luo. Onneksi täällä on ihania mammoja, joihin on ollut ihana tutustua!
      Vauva onneksi voi hyvin, ja saa pian jo syntyäkkin<3

      Poista
  2. Kurja tuo sun tilanne, paljon tsemppiä! En kyllä ymmärrä miksi synnytystä ei voida käynnistää, jos tilanne on tuo. Valmis vaavihan siellä mahassa on jo tuossa vaiheessa. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3
      En todellakaan ymmärrä miksi sitä käynnistystä pantataan. Mun vointi vaan huononee, pakko tässä on kohta tapahtua jotain. Onneksi vauvalla on kaikki hyvin! Toivottavasti säkin pääset pian tositoimiin :)

      Poista
  3. Moikka ! 💖 Selasin tänään odotusblogeja ja sun blogin parissa on vierähtänyt iso osa mun päivästä 😁 Itse odotan esikoistamme, rv 9+5 . Kotona pötköttelen kolmatta viikkoa hurjien pahoinvointien vuoksi. Paino pudonnut 2,5kg muutenkin pikkuisesta kropasta ja kuivumisen merkkejä alkaa olla. Labravastauksia odotellessa. Luin sun kaikki merkinnät ja toivon kaikkea hyvää sulle sinne sairaalaan. Sä olet jaksanut tahkota uskomattoman hienosti raskausajan läpi vaikka alamäkiä ja murheita on matkaan mahtunut. Nyt on loppurutistus enää käsillä. Koita jaksaa. Ei enää kauaa kun oma pieni kauan odotettu rakkaanne on sylissäsi 💖 Paljon voimia loppuodotukseen. Jään seuraamaan blogiasi. Terkuin Pia

    VastaaPoista