maanantai 23. maaliskuuta 2015

Voihan Väsymys!

Aika suorastaan matelee!
Haluaisin niiin varmistuksen, että tuolla masussa asustelee joku. Tänään on rv 5+5 ja olo on ollut kutakuinkin normaali. Toki edellisessä postauksessa mainitsemani oireet jatkuvat yhä, mutta mitään uutta ei ole ilmennyt. Kaikenlainen mahan nipistely ja repäisykivut ovat kadonneet täysin (hieman epäilyttävää?!).

Suurin ongelmani on tällä hetkellä väsymys! Se on siis täysin lamauttavaa, mitään ei jaksa eikä saa aikaiseksi. Aamulla herättyäni väsyttää, sitten on pari virkeää tuntia, jonka jälkeen taas väsyttää. Töissä olo on hieman tuskaa, sillä väsymys vaikeuttaa keskittymistä (teen melkoisen pikkutarkkaa hommaa), eikä virheitä saisi tulla. Töistä kun selviän kotiin, jaksan juuri ja juuri syödä ja sitten äkkiä sohvalle makuuasentoon. Viime viikolla en jaksanut käydä kertaakaan koiran kanssa lenkillä :( Onneksi mies on ollut nyt lomalla ja hoitaa koiraa ja kotia. Illalla viimeistään klo 21 iskee niin tajuton väsymys, että yleensä nukahdan sohvalle. Kauheasti ei siis kerkeä tästä alkuraskaudesta nauttia.

Toinen murheeni on mahdoton ummetus. Olen koittanut syödä täysin normaalisti, mutta ilmeisesti hormonit vaikuttaa sen verran, että suolikin lamaantuu :D Olen koittanut juoda paljon vettä, syönyt kuitupitoista ruokaa ja syönyt luumuja, mutta ei vaan tahdo auttaa. Liikkua en väsymyksen vuoksi juurikaan jaksa, liekö se sitten auttaisi asiaa? Onko kenellään vinkkejä? Luin jostain keskustelupalstoilta, ettei laksatiiveja suositeltaisi raskauden aikana. En nyt tiedä, kuinka faktaa tämä tieto on. En ole jaksanut vielä perehtyä asiaan :)

Kovinkaan hehkeäksi en itseäni tunne ("hehkeydestä" myöhemmin lisää), mutta silti jaksan iloita tästä hetkestä. Ajattelen koko ajan, että olen raskaana, kunnes toisin todistetaan! 

Ihanaa viikon alkua kaikille<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti