keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Toivonkipinä!

Tänään on dpo14/kp28. Menkkoja ei tosin kuulu. Kiertoni on ollut melko säännöllinen, eli yleensä kierto on ollut sellaista 25-28 päivää. Viimeksi elokuussa on ollut yli 28 vuorokauden kierto.

Kirjoitin sunnuntaina kamalista menkkaoireita, mutta hämmästyksekseni kaikki oireet katosivat seuraavaan iltaan mennessä. Eli eilen ja tänään on ollut täysin normaali olo, ei minkäänlaisia oireita! Mitään uskoa raskautumiseen ei ole, niin monta kertaa olen jo pettynyt. Side pöksyissä olen kulkenut ja odotellut hanojen aukeamista.

Tiedän, että kova jännitys ja odottaminen voi tietysti siirtää menkkojen alkua. Olin jo aiemmin päättänytkin, että testaan vasta sitten, kun menkat ovat ainakin kaksi päivää myöhässä. Äsken kuitenkin hermostuin siteeseen ja päätin uhallakin tehdä testin. Ajattelin, että kun nään vain yhden viivan, voin rentoutua ja sitten täti tulee rauhakseen kylään. Tein testin n. tunnin pidätyksestä ja menin suihkuun. Suihkusta tullessa vilkaisin testiin, ja siinä näkyikin hyvin hyvin haalea HAAMULAINEN (testiviivan lisäksi siis)! Sellainen, jonka näkee normaalissa valossa, mutta joka ei kuitenkaan ole viiva. Apua! Kädet täristen kirjoitan tätä ja sihtaan testiä. Testi on joku ovistikkujen mukana tullut, en yhtään tiedä herkkyydestä mitään, tai onko edes luotettava! Olen täysin hämmentynyt.. Jännittää ja pelottaa! Kokeilin ottaa tikusta kuvaa, mutta näin tärinöissä ei se oikein onnistu :)


Huomenna käyn ostamassa kunnon testin, sitten ollaan viisaampia!
(saankohan nukuttua yöllä yhtään? tai tuleekohan työnteosta mitään?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti