sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Kasvua ja kehitystä

Heipä hei taas, pitkästä aikaa!

Aika menee niin kamalaa vauhtia, eikä tälle blogille enää oikein tunnu jäävän aikaa. Postausaiheita mulla ois mielessä vaikka miten monta. Enni ei enää nuku niin paljon kuin vielä kuukausi sitten (kun mietin että onko mun lapsessa joku vika kun se nukkuu paljon, niin ihan terve taitaa olla :)) niin omaa aikaa ei vaan vuorokaudessa ole enää kauheasti.

Lyhyesti sanottuna, me ollaan eletty ihan normaalia elämää. Oikeastaan ollaan vaan nautittu arjesta, sillä jonkinmoinen rytmi on löytynyt. Tosin rytmiä on nyt sotkenut soseiden aloitus ja pulloraivarit + maitolakko. Myös semmoinen kokoaikainen kitinä on astunut kuvioihin, liekö sitten hampaita tulossa. Myöskään vaunuissa tuo lapsukainen ei enää viihtynyt, joten meidän oli jo pakko vaihtaa ratasosaan, jotta Enni näkee reissussa maisemia, ja näin ulkoilut jälleen sujuvat :) Niin ihanat kuin ne meidän Brio Smilet olivatkin, niin hankittiin meille uudet rattaat. Niistä olisi tarkoitus tehdä jonkinmoista postausta jossain vaiheessa, sillä itse en näistä löytänyt mitään infoa ja aika sokkona ne ostettiin. Muita ihania ja iloisia juttuja on myös tapahtunut, sillä mies pääsi yllättämään ja kosi<3 Enni on siis jäänyt jo ensimmäistä kertaa mummin luokse hoitoon, kun me miehen kanssa vietettiin hetki laatuaikaa. Oltiin poissa vaan muutama tunti, ja hyvin oli sujunut. Uskalletaan toistekkin ottaa parisuhdeaikaa :)

Neuvolassa käytiin myös viime viikolla. Saatiin nyt se rota virus - tehoste, ja siitä on kyllä itkuisuus lisääntynyt. Ei onneksi samanlaista raivoa kuitenkaan kuin siitä ensimmäisestä annoksesta. Paino oli nyt 6185g ja pituus 60,2cm. Pienihän tuo meidän tyttö taitaa olla, mutta kasvaa kuitenkin käyrien suuntaisesti. Enni käyttää tällä hetkellä 56-62cm bodeja, housuissa menee jo 62-68cm.

Enni on iloinen ja hymyileväinen tyttö, äidin kullanmuru<3 Meillä opittiin viime torstaina kääntymään selältä masulleen, ja nythän tuo tyttö olisi koko ajan kääntymässä. Joku ihana lukija toivoikin postausta Ennin kehityksestä, tosi hyvä idea! Koitan saada sellaisen tehtyä :)

Nyt meikäläisen aamukahvi on tippunut, alan nautiskelemaan tästä pienestä omasta ajasta. Palaan pian taas kuvioihin! :)

Ihanaa kevään alkua<3

Terkuin, Lilli ja Enni 4kk

5 kommenttia:

  1. Kivaa luettavaa tämä blogisi 😊 Mulla 2kk 1vko poika , mukavaa seurata miten teillä menee ja samalla miettiä miten meillä menee 😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, ja kiitoksia :)
      Toivottavasti teillä menee myös vauvan kanssa hyvin!

      Poista
  2. Oii, onneksi olkoon kihlauksesta! <3 Joko ootte miettinyt ajankohtaa häille? :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Alina! Ja kiitos<3
      Kyllä kihlaus on meille avioliittolupaus, eli kyllä tässä lähi vuosina olisi tarkoitus mennä naimisiin :) haluisin ne häät vaikka heti, mutta harmi kun niihinkin kuluu yllättävän paljon rahaa. Teillähän on ihan kohta hääpäivä, onnea myös sinne mahdottomasti<3

      Poista
  3. Onnea kihlauksesta!

    Meillä on nyt 3,5 kk ikäinen pikkumies. Mitat 3 kk neuvolassa olivat 65,6 cm ja 8370 g. Esikoinen (joka on nyt 3,5 v) oli 3 kk neuvolassa 63,1 cm ja 7055 g. Ja 100 % tissimaidolla kumpikin. :) Esikoinen kyllä sai synnärillä lisämaitoa muutaman päivän ajan, kun oli antibioottikuurilla infektion vuoksi.

    Pikkumies kääntyi ekan kerran selältä vatsalleen päivää vaille 3 kk ja isoveli 4 kk 1 viikon iässä.

    VastaaPoista