maanantai 7. joulukuuta 2015

Vauvantuoksuinen arki

..Siinä blogin uusi nimi :)

Nimittäin, sitähän meidän uusi arki on, vauvantuoksuista. Nykyinen arki on ihanaa, onnellista, rauhallista, pelottavaa, väsynyttä, epätoivoista ja niin normaalia. Arjessa meillä tuoksuu pissa- ja kakkavaipat sekä maitopuklut. Aaah, miten ihanaa! Minä en mikään pullantuoksuinen äiti taida olla.

Voisin perustaa kokonaan uuden blogin aiheesta imetys :D Niin paljon ollaan sen kanssa töitä tehty. Miksei kukaan kertonut, miten hankalaa imetys voi olla! Tästä en aio imetysblogia tehdä, mutta toki tänne varmaan vielä imetyslätinää postailen... En tosissaan tiedä mihin suuntaan tämä blogi on menossa, aika näyttää :)

Huomenna meillä on taas neuvola, jännittää mihin suuntaan paino on taas kehittynyt. Voisin kirjoitella sitten neuvolan jälkeen paremmin meidän kuulumisia. Nyt päässä ei liiku juuri mitään, viime yön unisaldo on 4 tuntia. Sylissä makoilee kulmat kurtussa tuttia imevä tyttö, täytynee vaihtaa tissi suuhun.

Ihanaa Joulun odotusta kaikille<3

Terkuin, Lilli ja typy 1kk ja 3pv

3 kommenttia:

  1. Täällä tullaan perässä pariviikkoisen kanssa. Tekstejäsi on hauska lukea ja tuntuu joka kerta että itsellä on ikuisuus siihen että pääsee samaan vaiheeseen, esim vauvan kanssa ulos ensimmäistä kertaa. Nyt ollaan ulkona käyty mutta rutiini on tuosta vielä kaukana :)

    Toivottavasti teillä vauvan paino on nyt hyvässä nousussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka :)
      Onnea mahdottomasti vauvasta<3
      Heh, pikaisesti tuutte perässä ja rutiinit muotoutuu aika äkkiä :) Olisi mukava lukea myös teidän kuulumisia. Meinaatko jatkaa vielä blogiasi?

      Poista
    2. Haluaisin jatkaa blogia ainakin nyt alkuun, mutta ajan löytäminen on melko haastavaa. Kun tyttö nukkuu pidemmän pätkän päivällä täytyisi ehtiä hoitamaan kaikki muut asiat: Oma syönti, ruuanlaitto, pyykinpesu, sotkujen siivous jne. Vielä siis kirjoitushetkeä ei ole löytynyt mutta ehkä jonain päivänä :)

      Poista